Sponsoring

Synchroon steunt Sintvoorieder1
Ook dit jaar doet Synchroon een donatie aan een goed doel. Dit jaar steunt Synchroon de stichting Sintvoorieder1.
De stichting, die enkel en alleen met vrijwilligers werkt, zorgt er voor dat alle kinderen waarvan de ouders zijn aangesloten bij de voedselbank, een cadeautje krijgen voor Sinterklaas.
Zij besteden 10 euro per kind en kinderen tot 18 jaar krijgen een cadeautje.
Naast een mooi geldbedrag heeft het personeel van Synchroon zelf cadeautjes ingezameld.
Synchroon draagt de stichting een warm hart toe en hoopt dat alle kinderen in de regio Haaglanden, een mooi cadeautje voor Sinterklaas krijgen.
————————————————————————————-
Synchroon helpt Lions club Rotterdam-Kraalberg
Eind september werd voor de 23e keer de Kraalberg Oldtimertour verreden; door sponsors en rijders werd geld bijeengebracht ten behoeve van Kindercentrum Prinses Amalia in Rotterdam. Dit centrum verzorgt zwemlessen voor kinderen wiens ouders daar niet voor kunnen zorgen. Na afloop van de rit kreeg KC Prinses Amalia een cheque uitgereikt ter grootte van € 6800 waarmee komend jaar heel veel kinderen direct geholpen zijn. Synchroon is er trots op haar steentje hieraan bij te kunnen dragen.
Lions
————————————————————————————-
Synchroon steunt Gerwin tijdens zijn vierdaagse-sponsorloop voor een nieuw clubhuis
Gerwin Bottenheft uit Hilversum is altijd druk in de weer voor HSV Wasmeer, een sportvereniging uit Hilversum die 2 sporten omvat. De club is actief met jong- en oud in de sporten voetbal en handbal.
In mei 2015 moet er een heel mooi nieuw clubgebouw staan op Sportpark Anna’s Hoeve. De club heeft er jarenlang voor gevochten en nu gaat het er dan ook eindelijk komen. Naast dat de gemeente een grote bijdrage doet, moet Wasmeer zelf ook een behoorlijk bedrag op tafel leggen om het clubgebouw te realiseren. Gerwin wil geld bij elkaar lopen tijdens de vierdaagse van Nijmegen.
Synchroon steunt dit iniatief met € 250,-en wenst Gerwin heel veel succes!
gerwin
————————————————————————————–
Synchroon steunt Villa Joep
Villa Joep wil neuroblastoom kinderkanker de wereld uit helpen. Dat kan alleen met goed, wetenschappelijk onderzoek. Daarom zamelt Villa Joep geld in, zodat onderzoek gefinancierd kan worden. 100% van het geld dat Villa Joep inzamelt wordt daadwerkelijk besteed aan onderzoek.
Op 22 maart jl. organiseerde sportschool Den Edel in Waddinxveen, een spinningmarathon voor Villa Joep. In totaal is hiermee € 21.000,– euro opgehaald, een heel mooie prestatie van alle sporters!
villa joep
————————————————————————————–
Synchroon steunt Waterscouting Tjerk Hiddes
Waterscoutingclub Tjerk Hiddes heeft sinds kort zijn intrek genomen in het gloednieuwe clubhuis aan de Strekdam. Pal tegenover het Zuidereiland van Wonen in Waterfront in Harderwijk.
Onlangs hebben wij de start van de 40 verkochte woningen op het Zuidereiland, gevierd in het clubhuis van de waterscouting. Als dank voor het gebruik van hun clubhuis schenken wij de waterscouting een mooi bedrag welke ze goed kunnen gebruiken voor het verder inrichten van hun nieuwe clubhuis.
foto tjerk hiddes
————————————————————————————–
Synchroon doet een donatie aan ‘Kamp Amersfoort’
Kamp Amersfoort was in de periode 1941-1945 een verzamelplaats voor meer dan 35.000 gevangenen van de Duitse politie. Het kamp werd volledig gesloopt maar diverse overblijfselen, monumenten en reconstructies herinneren aan deze periode.
Het bezoekerscentrum is op een bijzondere manier in het kamp en landschap ingepast.
Kijk voor meer informatie over Kamp Amersfoort op: www.kampamersfoort.nl
kamp amersfoort
————————————————————————————–
Synchroon doet een donatie aan Antoni van Leeuwenhoek
De ambitie van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis is dat iedere kankerpatiënt een therapie op maat krijgt. Tumoranalyse, chemotherapie, immuuntherapie en klinische studies zijn belangrijke onderdelen in de ontwikkeling van kankertherapie op maat.

Het is de ambitie van het Antoni van Leeuwenhoek om voor iedere patiënt een therapie op maat te ontwikkelen. Daar hebben ze topwetenschappers, geavanceerde apparatuur, tijd en vooral geld voor nodig. Synchroon vindt dit een mooi initiatief en steunt therapie op maat.

Kijk voor meer informate op https://actie.avlfoundation.nl/kankertherapieopmaat

avl
—————————————————————————————————-
Zaterdag 21 september werd op de nieuwe roeibaan bij Zevenhuizen door 50 teams deelgenomen aan een sponsor roei race. Synchroon sponsorde het team van Laga, de Delftse studentenroeiclub. Het team behaalde een mooie eerste plaats!
De opbrengst van deze actie, die onder de toepasselijke naam ‘Head First’ plaats vond, gaat naar het Alzheimer onderzoek dat onder leiding van de professoren Van Swieten (Rotterdam) en Scheltens (Amsterdam) wordt uitgevoerd.  De Willem-Alexanderbaan ligt in een nieuw en prachtig aangelegd recreatiegebied tussen Zevenhuizen en Nesselande, en is bij uitstek geschikt om per fiets te bezoeken.
roei
—————————————————————————————————-

Synchroon sponsort team Prinsenhofruiters tijdens CHIO 2013

Door middel van diverse voorrondes heeft het team van Prinsenhofruiters uit Hazerswoude-Dorp zich gekwalificeerd voor de halve finale dressuur welke werd gehouden tijdens het CHIO in Rotterdam.

De dressuurruiters hebben alle vier goed gereden met mooie scores, echter kwam het team 0,9 % procent te kort voor de finale van zondag. Hier mochten de vier beste teams zich voor opstellen, helaas kwam het team van de Prinsenhofruiters op een vijfde plaats terecht.

CHIO 2013

—————————————————————————————————-

Synchroon steunt burgerinitiatief ‘schoonmaakactie Binnenhaven’ in IJmuiden’

Simone Bontenbal van “Hoe het ook kan”en wijkplatform IJmuiden-Zuid, slaan de handen ineen om op zaterdag 25 mei op het voormalige Zeewegziekenhuisterrein een schoonmaakactie te houden. De schoonmaak vindt plaats op zaterdagmiddag 25 mei van 13:00 tot 15:00 uur.

Alle volle vuilniszakken die ingeleverd worden, worden geruild voor een lootje. Daarmee dingen de vrijwilligers mee naar een prijs. Deze prijs wordt aangeboden door Zorgbalans en Synchroon.

—————————————————————————————————-

Synchroon draagt een steentje bij aan de bouw van het Prinses Máxima Centrum

Momenteel geneest 75% van de kinderen met kanker.  Kika (Stichting Kinderen Kankervrij) wilt de stap zetten naar 95% genezing. Dat kan met de bouw van Het Prinses Máxima Centrum. Door dit centrum kan veel sneller vooruitgang geboekt worden.

Met de aankoop van 100 steentjes draagt Synchroon bij aan de bouw van het Prinses Máxima Centrum en steunen wij de strijd tegen kinderkanker.

image_right_kika_banner_wij_gaan_door

—————————————————————————————————

Synchroon doet een donatie aan Villa Joep

Villa Joep wil neuroblastoom kinderkanker de wereld uit helpen. Dat kan alleen met goed, wetenschappelijk onderzoek. Daarom zamelt Villa Joep geld in, zodat onderzoek gefinancierd kan worden. 100% van het geld dat Villa Joep inzamelt wordt daadwerkelijk besteed aan onderzoek.
Op 9 maart organiseerde sportschool Den Edel in Waddinxveen, een spinningmarathon voor Villa Joep. In totaal is hiermee € 18.000,– euro opgehaald, een heel mooie prestatie van alle sporters!
den edel

—————————————————————————————————-

Synchroon doet een donatie aan basisschool Park16Hoven

Deze maand doen wij een donatie van € 500,- aan basisschool Park16Hoven in Rotterdam. Deze nieuwe basisschool is blij met hun nieuwe gebouw maar zij vinden het gebouw nog wel wat saai. Daarom hebben zij het plan gevat een kunstproject te organiseren en deze uit te laten voeren door de kinderen.

De doelstellingen van de school zijn:

  • Het gevoel voor en de interesse in kunst bij de kinderen vergroten
  • De onderlinge band tussen kinderen, die nieuw bij elkaar in de klas zitten, te versterken
  • Een mooi en duurzaam kunstwerk dat de muren van de school zal sieren en waar kinderen, leerkrachten en ouders jarenlang van zullen genieten

8 Februari 2013 is de school officieel geopend. Wanneer het kunstwerk klaar is, plaatsen wij hier uiteraard foto’s van.

—————————————————————————————————-

Synchroon doet een donatie aan St. Gijsje Eigenwijsje

Gijsje Eigenwijsje is een stichting opgericht voor kinderen die een ernstige kankervorm hebben namelijk hersenstam kanker. De kans op herstel is voor deze kinderen erg klein. Er kan vaak niet geopereerd worden en de andere behandelmethoden zijn veelal niet levensreddend.

Stichting Gijsje Eigenwijsje wil deze kinderen en de ouders de mogelijkheid geven om een paar dagen in alle rust met elkaar door te brengen. Zie www.gijsjeeigenwijsje.nl.

Synchroon heeft voor St. Eigenwijsje gekozen omdat een schoolouder van collega Renate Terpstra deze ziekte van dichtbij heeft meegemaakt.

Elk jaar voor kerst organiseert basisschool De Toonladder een kerstmarkt waar zelfgemaakte kerststukjes, oliebollen en diverse andere artikelen worden verkocht of geveild voor een goed doel. De inbreng is mede afkomstig van de plaatselijke middenstand. Tijdens de kerstmarkt werd de cheque van Synchroon overhandigt aan de dames van de organisatie.

gijsje (Large)

—————————————————————————————————-

Synchroon doet een donatie aan St. Karnataka

Kees de Wit is een gepensioneerde psycholoog en zijn vrouw Henny is fysiotherapeute. Kees en Henny bezoeken zo vaak zij kunnen een project in de deelstaat Karnataka van India. Dit wordt gerund door paters Norbertijnen.

De Norbertijnen hebben al diverse scholen en crèches opgericht en steunen met de Social Welfare Society allerlei instanties. Met name fysiotherapie voor (vaak meervoudig) gehandicapte kinderen.

Tijdens hun bezoeken aan India bieden Kees en Henny, elk in hun eigen vakgebied, concrete hulp. Adviseren leerkrachten en therapeuten en organiseren bijeenkomsten voor ouders van gehandicapte kinderen.

Samen met de Norbertijnen hebben zij 3 doelstellingen geformuleerd om de geboden zorg in psychologisch en pedagogisch opzicht te verbeteren.
1. Opzetten van nieuwe crèches en het opleiden en begeleiden van leidsters;
2. Het opzetten van een school voor speciaal onderwijs voor gehandicapte kinderen;
3. Het opzetten van een counseling centrum.

Voor de realisering van deze projecten is de stichting Care Karnataka opgericht. Synchroon draagt deze stichting een warm hart toe door € 500,- te doneren.

—————————————————————————————————-

Synchroon sponsort de ‘duurzame bandenpomp’ in Duiven.

“De Duurzame bandenpomp is een intelligente pomp voor automobilisten die de gebruiker helpt aan de juiste bandenspanning. Dit verlaagt het brandstofverbruik en verlengt de levensduur van de banden. De bandenpomp houdt rekening met onder meer het type auto, de temperatuur, type en leeftijd van de banden etc. De Duurzame bandenpomp werkt volledig op zonne-energie. Dit duurzame karakter heeft een positieve uitstralingt op het bedrijventerrein. De resultaten van het gebruik van de bandenpomp worden direct op het scherm getoond en de besparingen (op brandstof en bandenslijtage) kunnen aanzienlijk zijn. Dit geeft een positieve ervaring.”

—————————————————————————————————-

Synchroon doet een donatie aan Stichting Hellabeem.

St. Hellabeem is een opleidings- en revalidatie centrum voor kansarme, gehandicapte kinderen in Sri-Lanka. Hellabeem wordt gerund door een Nederlands echtpaar die 9 jaar geleden huis en haard verlieten om deze stichting op te zetten in Sri Lanka.

Zie voor meer informatie de website: http://www.hellabeem.org/

—————————————————————————————————-

Synchroon steunt Lionsclub Kraalberg

Elk jaar organiseert Lionsclub Rotterdam-Kraalberg een oldtimertocht met hapjes, drankjes en een loterij om op die manier geld in te zamelen voor het goede doel. Deze inkomsten worden dankbaar aangevuld met sponsorbijdragen; evenals vorig jaar mochten wij ook dit keer een beroep doen op het subsidiepotje van Synchroon, waarvoor hartelijk dank.

Totaal hebben wij € 5.000,- ingezameld voor De Vruchtenburg, een instituut in Rotterdam dat psychosociale hulp verleent aan kankerpatiënten; deze ziekte en het instituut kwamen vorig jaar opeens heel dicht bij, toen een van onze lionsleden kanker kreeg. Helaas is hij eind vorig jaar aan zijn ziekte bezweken.

Een spannende rit bracht de deelnemers vanaf de Maeslantkering bij Maassluis langs allerlei schitterende weggetjes door het Westland en omgeving Moordrecht/Nieuwerkerk uiteindelijk weer terug in Rotterdam-Hillegersberg. Ook het weer liet zich van haar beste kant zien. De prijswinnaars werden gehuldigd door Joke Bruijs, ambassadeur voor Stichting Vruchtenburg.

Job Posner

—————————————————————————————————-

Synchroon doet een donatie aan ‘Ome Joop’s Tour’.

“De Ome Joop’s Tour organiseert al 60 jaar voor 180 kinderen, vaak uit een kwetsbare maar belangrijke doelgroep, een fietsvakantie door Nederland. Deze kinderen gaan of kunnen gewoonweg niet op vakantie, om wat voor een reden dan ook. Het betekent veel voor deze kinderen. Even weg uit de dagelijkse beslommeringen en thuissituatie. Gewoon vakantie vieren samen met leeftijdsgenootjes. Ze leren in 10 dagen een andere wereld kennen. Andere normen en waarden. Onmisbaar in de huidige maatschappij en dus voor hun toekomst. In het kielzog van de kinderen volgt een karavaan van ca. 80 verzorgers, helpers en begeleiders. De Ome Joop’s Tour is een gezellige recreatierit. Er worden onderweg diverse wedstrijdjes georganiseerd. Er zijn, net als in de Tour de France, heuse truien te verdienen. Maar ook worden er tal van activiteiten na het fietsen georganiseerd. Vaste prik is het bezoek aan de Efteling in Kaatsheuvel. Maar sportiviteit, plezier, samenwerken en spontaniteit staat in de Tour altijd voorop.” 

Kijk voor meer informatie over ‘Ome Joop’s Tour’ op de website www.omejoopstour.nl

—————————————————————————————————-

Synchroon doet een donatie aan Stichting ALS Nederland.

ALS is een zeer ernstige spier/zenuw-ziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. Spiergroep voor spiergroep valt uit. Gemiddeld leeft iemand nog maar 3 jaar nadat de diagnose is gesteld. Over de oorzaak is nog maar weinig bekend.

Stichting ALS werft fondsen voor onderzoek, zet zich in voor een grotere bekendheid van de ziekte en voor een betere kwaliteit van zorg.

—————————————————————————————————-

Synchroon heeft haar ‘zolder’ opgeruimd! Werknemers konden voor een klein bedrag spullen uit bijvoorbeeld modelwoningen kopen. De opbrengst in geheel ten goede gekomen van Stichting ‘Make-A-Wish’ (www.makeawishnederland.org). “Make-A-Wish Nederland vervult de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte met het doel ze kracht te geven.”

In totaal is € 3.800,- bij elkaar opgehaald! Wij hopen dat Make-A-Wish met dit geld veel zieke kinderen een leuke dag kan bezorgen.

—————————————————————————————————-

Synchroon is tot en met 2015 hoofdsponsor van de Straatvoetbaldag in de gemeente Teylingen. Dit heeft o.a. geleid tot een artikel in een lokale krant van de gemeente Teylingen.

> Het artikel in een lokale krant van Teylingen 

—————————————————————————————————-

Synchroon heeft Claudia Grundmann en haar dressuurpaard Ami ‘d Or een sponsorpakket aangeboden in de vorm van een statiedeken, een sjabrak, polo en jack. Zij kunnen nu in stijl op wedstrijd gaan.